Saltbagte mandler

En virkelig nem måde at lave lækre snacks på. Har forsøgt mig med hasselnødder også, hvilket ikke ligefrem var et hit. Men denne opskrift, som jeg har fået af min mor gør disse mandler bliver supersprøde og smagfulde. Jeg har serveret mine udelukkende som snacks, men mandlerne kan sagtens bruges som et ekstra pift til salater etc.

200 g mandler

2 dl vand

1 lille spsk. salt

Mandlerne, salt og vand koges i en gryde til vandet er væk, herefter fordeles mandlerne på en bageplade med bagepapir og bages i 20 minutter i ovnen på 200 grader.

Katrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s